Timo Mass uzstāsies PositivusAB 08?
Publicēts 18. februārī, 2008.
Iļģi (LV), My Federation (GB), Pienvedēja Piedzīvojumi (LV) spēlēs Positivus AB festivālā 18. un 19 jūlijā. Paredzams, ka no pašmāju grupām Positivus AB Festival mākslinieku sarakstam piepulcēsies vēl tikai dažas. Festivāla muzikālo daļu pārsvarā veidos dažādas ārzemju grupas.

Zināms, ka Iļģi uzstāsies piektdien uz otrās skatuves un būs tās dienas galvenais mākslinieks uz šīs skatuves. Iļģi ir Latvijā slavenākā world mūzikas grupa, kura pastāv jau vairāk kā 25 gadus.

My Federation ir jauna lieliska elektro roka grupa no Lielbritānijas, kura pavasarī iesilda pagājušā POSITIVUS AB Festivāla lielākās zvaigznes James viņu Anglijas koncertūrē.

Avots: Positivus AB 

Nedaudz sīkāka informācija par skatuvēm un citām izklaides ispējām šeit

Spriežot pēc Timo Mass mājaslapā redzamās informācijas, viņš arī šeit būšot (skatamies sadaļā "Tourdates"). Paši organizētāji par to pagaidām vēl klusē. Tas nozīmē, ka positivusā uzstāsies jau 2 DJ. Šie DJ tiešām ir pasaules zvaigznes- skatīšos un klausīšos viņus ar interesi, bet gribētos vairāk redzēt grupas un "dzīvās" uzstāšanās, nevis viena cilvēka šovu. Tas atkal var novest pie situācijas, ka uz positivus sabrauks ripotāji, mazie vēmējiņi un publika būs tāda pati kā BBP. Tieši no tā es šogad vēlos izbēgt, dodot priekšroku positivus AB pasākumam.

Gaidīsim vasaru un cerēsim uz to labāko!

 'Don't Wanna Die' - My Federation


Komentāri (2)
Miks: kāpēc nepieminēji manu mīļo Fatboy Slim?
19/02/2008 18:06
Mikausis: tas jau itkā visiem zināms...(?)
labojums: uzstāsies Timo Mass, Fatboy Slim u.c. :)
19/02/2008 19:52
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: