Šoferīši sarosās
Publicēts 15. jūlijā, 2008.
Beidzot arī latviešu šoferu mērs ir pilns- degvielas cenas nepārtraukti kāpj un arvien grūtāk paliek pabarot savus metāla rumakus. Tāpēc šo sestdien pie t/c "Olympia" mūsu autovadītāji nolēmuši protestēt pret straujo degvielas cenu kāpumu, kas ietekmē mūs visus.

Šāds aicinājums parādījies dažādos interneta lapu komentāros. Kā jau parasti- piedalīties vai nepiedalīties- jāizlemj mums pašiem.

Sveicināti!

Latvijā ir izveidojusies tāda problēma, kā augstas degvielas cenas, kas skar ikvienu no mums. Degvielas cenas turpinās kāpt uz augšu, kā rezultātā atkal būs ievērojama inflācija attiecībā uz pārtikas un citām precēm. Neaizmirīsim to, ka algas mūsu valstī nepalielinās un ja Jums nav vienaldzīga šī situācija kas notiek, tādēļ tiek aicināts ikviens autovadītājs uz protest akciju, kas notiks šī gada 19.07.08 Rīgā.

Pulcēšanās vieta ir paredzēta t/c "Olympia" stāvlukumā plkst.11:00

Protestakcijas plāns:
Savācamies visi protestēt gribētāji un visi kopīgi dodamies uz DUSiem kur iegādāsimies apmēram vienu litru degvielas, par ko norēķināsimies ar sīknaudu(1s;2s), šī procesa rezultātā tiks bremzēta visa kustība un domājams ka izveidosies tāds neliels bardaks, kas varbūtās kautkādā veidā liks aizdomāties LIELAJIEM vīriem.

Tātad visi tiek gaidīti 19.07.08 plkst.11:00 t/c "Olympia" stāvlukumā!
Esiet tik laipni un informējiet arī savus draugus par šo akciju pārsūtot šo vēstuli tālāk, jo tikai visiem apvienojoties mūms tas varētu izdoties.
Paldies par atbalstu!


Komentāri (1)
Mikausis: protams, ka šis neko diži nemainīs, tāpat kā lielie protesti un ceļu blokādes R-Eiropā un zaļo protesti pret lāčādām tepat Latvijā.
labāk ir kaut ko darīt, lai tiktu sadzirdēts, nekā nedarīt neko. varbūt ar 100-to reizi izdosies
17/07/2008 10:43
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: