Seriāli
Publicēts 31. janvārī, 2008.
Daži seriāli, kuri varētu ieinteresēt un kuri varētu arī neieinteresēt...

Iesākumā svarīgas ziņas par seriālu "Lost"- 4. sezonas pirmā sērija iznāk šodien (31.01.08.) 9:00PM EST. Uzfilmētas ir tikai 8 sērijas, solīto 16 vietā. Par pārējām 8 nav zināms- vai tās tiek montētas, vai arī nav uzfilmētas vispār...

 

Masters of Science Fiction

Epizodes: 1

Sērijas:6

Vai kāds vēl atceras seriālu „PSI faktors”? Ja tas jums patika, tad patiks arī šis. Katra sērija tiek veidota kā atsevišķa īsfilma par kādu „paranormālu” stāstu un katrā sērijā ir jauni varoņi vieta un  laiks. Piemēram, pirmā sērijā ir par kādu psiholoģi, kura tālā nākotnē ārstē ASV prezidentu, kuram ir traucēta atmiņa- viņš neatceras, ko darījis pirms 40. min. Beigās izrādās, ka atmiņas zudums ir saistīts ar to, ka viņš uzsācis kodolkaru un tagad uz zemes  valda kodolziema. Pēdējie dzīvie cilvēki (800 ar kapeikām) dzīvo zem zemes...  Nākamajā sērijā atlido citplanētieši un pieprasa pasaules lielvalstīm atbruņoties, bet trešā sērija ir par robotiem... utt. Seriāls uztaisīts diez gan kvalitatīvi.

Uzņemtas tikai 6 sērijas, un nezināmu iemeslu dēļ filmēšana ir apstājusies- iespējams, dēļ scenāristu streika.

Domāts tiem: kas uzskata, ka patiesība ir tur ārā.

Painkiller Jane

Epizodes: 2

Sērijas: 22

Nākotne. Policiste Džeina atklāj sev dīvainas spējas- viņa nenomirts ne pēc kritiena no debesskrāpja, ne pēc tam, kad dabūjusi pāris aptveres savā ķermenī. Džeina pievienojas kādai slepenā dienesta komandai un kopā ar viņiem mēģina noķert „neiro” cilvēkus, kuriem piemīt dažādas spējas- piem., viņi spēj hipnotizēt cilvēkus/parastos un pakļaut rīcību savai gribai.

Tēlojums ir diezgan samocīts, bet sižets un varoņu rīcība ir patizla. Varbūt nākošajās sērijās vai sezonās kaut kas mainīsies.

Domāts tiem: kuri nevēlas uztraukties par galvenā varoņa nāvi

The Unit

Epizodes: 3

Sērijas: 47

(Beidzot) tagadne. Jauns karavīrs tiek uzņemts īpašā kaujas grupā, kas nodarbojas ar slepenākajām no slepenākajam misijām un cīnās pret terorismu. Otrajā sižeta līnijā tiek parādītas šo kaujinieku sievas, kurām jāsaglabā slepenība no pārējiem ģimenes locekļiem un jāziedo sava dzīve dēļ tā, ka vīrs ir mega slepenais karavīrs.

Seriāls uztaisīts diez gan kvalitatīvi un domājams, ka skatīšos arī nākamās sērijas.

Domāts tiem: kas vienmēr vēlējušies apvienot Teksasas reindžera spriedzi ar Hamelionu rotaļu emocionalitāti.

Rome

Epizodes: 2

Sērijas: 22

Senā Roma. Cēzaru, Kleopatru un demokrātisko pamatprincipu dzimšanas laiks. Stāsts koncentrējas uz dažādiem personāžiem, no dažādiem tā laika sabiedrības slāņiem un to, kā šo cilvēku dzīvesstāsti savijās kopā. Seriāla autori mēģinājuši maksimāli precīzi parādīt tā laika politisko sistēmu, uzskatus, tradīcijas un sadzīvi un, manuprāt, tas viņiem ir izdevies.

Arī LNT tikko sācis rādīt šo seriālu un varu apsolīt, ka skatītājiem nebūs garlaicīgi. Jo vairāk sērijas noskatīsies, jo vairāk tev šis seriāls iepatiksies.

Domāts tiem: kuriem politika ir svarīgāka par jūtām.

Komentāri (1)
artissco: Painkiller Jane... skataams, bet labaak ta skatiities Bionic Woman vai Terminator: The Sarah Connor Chronicals
31/01/2008 23:00
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: