Rambo IV
Publicēts 9. februārī, 2008.
Live for nothing- die for something!

Trilleris; ASV; 2008
Režisors: Sylvester Stallone
Lomās: Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden,Graham McTavish u.c.
Ilgums:  91 min.
Pirmizrāde Latvijā: ???

Džons Rembo mierīgi vada savas dienas Korejas džungļos nodevies čūsku ķeršanas rūpalam un šaujot zivis ar loku(!), bet kara cirvi noracis dziļi savā sirdī. Pie viņa pēc palīdzības vēršas bariņš misionāru, kuri ieradušies palīdzēt kāda ciemata iedzīvotājiem un vēlas, lai Rembo kļūst par viņu pavodoni. Pēc ilgas domāšanas Rembo tomēr piekrīt šai misijai- ne bez daiļās Sarašas palīdzības. Rembo izpilda savu darbu un atgriežas mājās, bet ciematam uzbrūk ļaunais Ģenerālis, kuram ļoti patīk nogalināt cilvēkus bez īpaša iemesla, un misionāri tiek saņemti gūstā. Pie Rembo ierodas algoti kaujinieki, kuri dodas glābšanas misijā, bet, skaitstās dāmas iedvesmots, Rembo atkal kļūst par viņu pavadoni un šoreiz arī par glābēju (taisnās tiesas spriedēju, visuma pavēlnieku, utt.)...

Ko tur vairs piebilst.... sākas slaktiņš, labie uzvar, bet, kad izklīdīs dūmi un atdzisīs automāta stobri, Rembo atkal varēs lepni stāvēt kalna galā un izgaršot saldo uzvaras garšu.

Pēc idejas sižets, dialogi un viss pārējais bija tieši tāds, kādam būtu jābūt normālai Rembo filmai, bet biju gaidījis, ka tiks ieviestas, kādas jaunas vēsmas.  Par spīti savam vecumam Silvestrs ir varen uzpumpējies. Mēģināju saskatīt Džerija Steina pieminētās rētas no iepriekšējām daļām, bet nesaskatīju. Arī mirstošās meitenītes dāvinātās kreles no otrās daļas Rembo vairs nenēsā. Kaut gan filma ir paredzama, banāla, neskatoties ne uz kādiem maniem un citu brīdinājumiem un  aiz cieņas pret Rembo veco zēnu mums katram par to ir jāpārliecinās personīgi... :D Katrā ziņā filma uz neilgu laiku liks tev sajusties kā vecajos labajos laikos (kad kaķītim vēl bija dzirnaviņas).

P.S. Tiek baumots arī par piekto daļu.... 


Komentāri (6)
The Incredible Man is Back: IX - 9
IV - 4
09/02/2008 11:10
Mikausis: pārrakstījos... :)
paldies!
09/02/2008 12:15
Džerijs Šterns: Amm... vispār 2 kļūdas mana uzvārda rakstībā tev.
09/02/2008 17:29
Džerijs Šterns: par kaķīša frāzi - 10 balles :D
09/02/2008 17:29
janka: Trileris - Trilleris
mierīgi vada savas dienas - mierīgi pavada savas dienas
bik latviešu valodu varēji pamācīties skolā, bet tas jau nav galvenais =)
Galvenais ka filma ļoti normāla :)
09/02/2008 18:05
Mikausis: labi, jau labi... :D
rakstiet lēnāk, jo lasu lēnām
09/02/2008 18:29
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: