Raķete
Publicēts 30. jūnijā, 2008.
Jau iepriekš rakstīju par to, ka grupa Mofo izdod jaunu albumu "Raķete" un to dalīšot viņu albuma prezentācijā. Labas ziņas visiem, kuri uz šo pasākumu nevarēja ierasties- pateicoties "sazin kam", visu albumu vai arī katru dziesmu atsevišķi varam legāli lejuplādēt bez nekādām "Orbit" u.c. reklāmām turklāt par baltu velti.

Kaut gan neesmu nekāds mūzikas kritiķis uzskatu, ka šī ir viena no veiksmīgākajām atgriešanām Lavijas mūzikas lauciņā pēdējo pāris gadu laikā. Grupa ne vien māk sevi pasniegt jaunā gaismā, improvizēt ar skaņām un mūzikas stiliem, bet spēj to visu kvalitatīvi nodziedāt arī "dzīvajā". Jau ir pagājis kāds laiciņš un dziesmas nosēdušās galvā. Šoreiz Mofo dzied par neko- vārdi un rindiņas tiek kombinētas bez nekādas kopējas saistības un stāsta, par attiecībām ar Viņu- it kā esam kopā, it kā neesam un īsti nevar saprast, ko Viņa vispār grib un par patētētāju sabiedrību. Tad jau redzēs vai Mofo spēs ar savām dziesmām iekustināt latviešu publiku, vai vismaz iekarot kāda topa virsotni. Katrā ziņā novēlu viņiem tā turpināt.

Dziesmas ar knifiņu: "Raķete",  "Pagalmos ir miers", "Frekvences", "Džungļi".

Spārnotais teikums: "Skatiens paslēpies ir matos, smaids ko konvertēt var latos. Izdevās, kā tev tas izdevās?"

Albumu var lejuplādēt www.mofomusic.lv, klikšķinam uz dziesmas, saglabājam un klausamies...


Komentāri (1)
pilots: Oi! Piekritīšu par visu. Parasti kaut ko murminu par saviem favorītiem LV mūzikā, bet šie censoņi liek man klausīties albumu visu laiku. SUPER! Raķete ir tik aizkustinošs gabals, ka jau nu dikti ciešs. Ehh, būtu es kāds kritiķis, noteikti atzītu par labāko LV albumu...ne tikai vienā kategorijā vien. Prieks par viņiem...zinu, ka izklausīsies muļķīgi, bet vēlos viņus iecelt kā PV sekotājus popularitātes ziņā. ,-)
30/06/2008 23:24
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: