"Prāta Vētrai" drīzumā jauns albums un koncerttūre
Publicēts 15. aprīlī, 2008.
"Prāta Vētra" 13. maijā izdos jaunu albumu "Tur kaut kam ir jābūt" un vasarā no 24. jūlija līdz 9. augustam dosies koncerttūrē pa Latviju.

Vasarā grupa dosies koncerttūrē un uzstāsies sešās Latvijas pilsētās - Jelgavā (24. jūlijā), Preiļos (26. jūlijā), Ventspilī (1. augustā), Liepājā (3. augustā), Valmierā (7. augustā). Tūres noslēguma koncerts notiks Rīgā - Mežaparka lielajā estrādē 9. augustā.

"Mežaparkā piedāvāsim skatuvi ar savdabīgu – 360 grādu – redzamību, kas nozīmē, ka skatītāji varēs vērot koncertu arī no koru tribīnēm. Īpašā skatuves konstrukcija karstākajiem atbalstītājiem ļaus atrasties neierasti tuvu grupai – skatuves iekšienē," par tūri stāsta Kaspars Roga.

Biļešu tirdzniecība sāksies 23. aprīlī plkst. 10 visās gandrīz divsimt BIĻEŠU SERVISA tirdzniecības vietās un interneta veikalā www.ticketservice.lv. Uz visiem tūres koncertiem būs pieejamas biļetes gan sēdvietās, gan stāvvietās.

Grupa tuvākajā laikā sola vēl arī jauna videoklipa pirmizrādi, plāno atvērt savu wap lapu mobilo tālruņu lietotājiem, kā arī piedāvās Latvijas tirgū jaunu produktu – alu.

Pilns raksts-> Tvnet.lv 

Brainstorm.lv 


Komentāri (1)
Miks: pilniiigi dulli palikuši :)
15/04/2008 16:20
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: