Mofo jaunais albums un koncerts par brīvu
Publicēts 12. jūnijā, 2008.
18.jūnijā ar grupas "Mofo" jaunā albuma prezentāciju tiks rīkots šīs vasaras festivāla "Postivus AB Festival" ieskaņas pasākums.

Festivāla ieskaņas pasākums 18.jūnijā plkst.19:00 notiks koncertaģentūras "Positivus Music" biroja pagalmā, Zundas pasāžā, Ūdens ielā 12 (braucam ar 3. autobusu no centra un kāpjam ārā pieturā "Lauksaimniecības maš. rūpnīca", dodamies uz priekšu, griežamies pirmajā ieliņā pa labi veco rūpnīcu virzienā).

Uz festivāla ieskaņas pasākumu ir aicināti visi Positivus AB festivāla biļešu īpašnieki un grupas Mofo fani. Ieeja pasākumā bez maksas. Pēc koncerta visi apmeklētāji dāvanā saņems grupas Mofo jauno albumu "Raķete", kura limitēto izdevumu piedāvās Tele2 un Positivus Music.
Savukārt grupas Mofo jaunais albums Raķete ikvienam interesentam CD formātā būs pieejams no 18.jūlija, bet jau 19.jūlijā Mofo uzstāsies Positivus AB festivālā. Albuma ieraksta ģeogrāfija ietver Zviedriju - Petera Helmsa (Peter Helms) meža māju, Kopenhāgenas konservatoriju, Rīgas Sound Division Studio un Bristoles Optimum, kurās skaņu meistari Peteris Helms, Gatis Zaķis un Šons Džozefs (Shawn Joseph) ierakstam piebūra savu auru.

Mofomusic.lv 

Mofo mūzika iekš draugiem.lv 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: