Lietuva šokā 2 (papildināts 15.maijā)
Publicēts 15. maijā, 2008.
ienākušas sīkākas ziņas par trakuļa minētajiem notikumiem Lietuvā...

Trakuļa raksts par šo traģēdiju jeb stāsta sākums.

...baloži tieši tajā pašā laikā pulcējās uz visbaltijas baložu mītingu 2008. Latviju pārstāvēja brīvības pieninekļa, vērmaņdārza un maskačkas baložu klubi, lai vienotos pār Nacionionālo attīstības baložu plānu 2010-2027 gadam. ar šo mītingu nebija mierā centrāltirgus baloži, kuri apvienojoties ar Lietuvas un Igaunijas kreisi noskaņotajiem baložu klaniem, šādā veidā centās nomelnot un izjaukt šo VBM 2008 mītingu. Lietuvas drošības policija ir aizturējusi 3 naidīgos centrāltirgus baložus, kuri pēc nopratināšanas tiks izdoti Latvijas varas iestādēm. plānots, ka apcietinātos pie robežas sagaidīs pats V.Velde. lai izrādītu labas gribas žestu Lietuvai un Igaunijai un lai apliecinātu, ka tā nebija provokācija no Latvijas puses. atgādinu, ka vēl joprojām nav skaidrība sāpīgajā jautājumā par to, cik procenti akciju pienāksies katrai valstij pēc Baltijas atomreaktora izbūves.

Kā izrādās iepriekšminētais suņu stārķis nav piedalījies šajā incidentā, bet netālu no notikumu vietas notiesājis savas pusdienas. tieši tāpēc kāds garāmgājējs nodomājis, ka stārķa gremošana ir tieši saistīta ar uzbrukumu tūristiem. pēc nopratināšanas suņu stārķis atbrīvots pret drošibas naudu un solījumu, ka turpmāk "rūpīgāk" skatīsies ko ķert pusdienās.

Par laimi WBM 2008 ir noslēdzies bez citiem starpgadījumiem un traumām. Latvijas baložu klubi Latvijā atgriezīsies 16 maija vakarā līdz ar to tiks traucēta gaisa satiksme virs Latvijas teritorijas. personām, kuras plāno šajā datumā kaut kur lidot, būs jāsamierinās ar lidojumu kavēšanos vai atcelšanu. AirBaltic ir iesniedzis prasību Baložu federācijai par plānotajiem zaudējumiem, bet kā apstiprināja kāda pensionāre no Pensionāru savienības šo naudu samaksās Latvijas pensionāri: "jums ta uz  mūsu baložiem uzlikt mīksto, bet mēs viņus barojam ar maizīti un rūpējamies par viņiem. gaidam atpakaļ mūsu draaugus. īpašs sveiciens Pūciņai un Knābītim. veiksmīgu mājupceļu!"


Komentāri (3)
trakulis: notikumi attīstās galvu reibinošā ātrumā. tā kā esmu šeit uz vietas, tad neko nezinu par notikumiem latvijaa un igaunijaa. liels paldies par izsmeloso informaaciju, cerams ka valdiibas sos notikumus attieciigi koordinees un izveertees un tas nedrtaudees ar muusu valstu starptautiskaa prestiza kritumu visas pasaules aciis!!!
15/05/2008 14:28
N: Tu tak esi pilnīgi debīls :)
15/05/2008 15:39
trakulis: tu esi sterils? nu bet vceciit tev gan neiet :(((
15/05/2008 16:29
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: