Latvijas gaišie prāti
Publicēts 26. februārī, 2008.
Esmu pamanījis, ka daudzi autori iekš mix.lv iemīļojuši rakstīt par netradicionāliem dizaina elementiem- gultām, krēsliem, galdiem utt. Cik noprotu lielākā daļa no šīm idejām nāk no ārvalstīm, bet izrādās, ka arī latvieši ik pa laikam spēj izdomāt kaut ko interesantu.

Jau trešo gadu Latvijā tiek rīkots konkurs "ADwards", kur tiek prēmētas svaigākās un interesantākās (latviešu radītās) idejas reklāmas, arhitektūtas, skaņas un dizaina lauciņā. Starp reklāmas klipiem, pudeļu etiķetēm un iepakojumiem man acīs iekrita dažas dizainiski interesantas lietas.

Darba nosaukums: Staklis/sērija. Kaut kas līdzīgs Lego dīvānam, tikai šos galdus un krēslus vairāk varētu salīdzināt ar konstruktoru. 

Darba nosaukums Table-board. Galds var transportēties par tāfeli un tāfele par galdu. Vienīgo vietu, kur varēju iedomāties šī brīnuma pielietojamību, bija bārs vai kafejnīca. Piem., kafejnīcā nav galdu, bet pie sienām ir šādas tāfeles. Tu paņem tāfeli, transformē viņu par galdu un apsēdies, kur gribi. Pa laikam vari uzskricelēt uz galda kādu dzejas rindu vai arī atombumbas izgatavošanas manuskriptu mājas apstākļos.

Bildes no: http://www.adwards.lv/ 


Komentāri (3)
Džerijs Šterns: Hm, man liekas, par šo jau te raksts kaut kur nesen bija. Bet varbūt kļūdos.
26/02/2008 19:58
Mikausis: ātri pārskrēju pāri iepriekšējiem rakstiem, bet neko par šo neatradu
26/02/2008 20:48
Džerijs Šterns: Laikam jau šoreiz tomēr kļūdījos, sorre.
26/02/2008 21:01
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: