Jaunumi no Positivus AB 08
Publicēts 27. martā, 2008.
Lielākā mūzikas festivāla Baltijā organizatori Positivus Music beidzot var nosaukt pārējos galvenos māksliniekus, kas 18. un 19. jūlijā uzstāsies Positivus AB festivālā. Manic Street Preachers un Travis ir tās britu zvaigznes, kas pievienosies Fatboy Slim un kļūs par šī festivāla galvenajiem māksliniekiem. Paziņoti arī citi šobrīd apstiprinātie mākslinieki.

Manic Street Preachers – pasaules slavenie britpopa monstri, kopā muzicējot jau 22 gadus nebeidz pārsteigt – pēdējais albūms „Send Away The Tigers“ 2007. gada jūlijā pēc BPI (British Phonographic Industry) datiem sasniedza zelta statusu, mēneša laikā pārdodot 100,000 kopiju.

Travis ir slaveno hitu Sing, Closer un Why Does It Allways Rain On Me autori, neskaitāmu tūkstošu meiteņu pielūgtie, Brit Awards nominētie un 6 studijas albūmu īpašnieki.

Positivus AB festivāla programma būs vēl vērienīgāka, un šis kļūs par lielāko pasākumu, kur vienuviet iespējams redzēt tik daudz aktuālu mūzikas zvaigžņu.

Visi šobrīd apstiprinātie mākslinieki ir:
FATBOY SLIM (GB)
MANIC STREET PREACHERS (GB)
TRAVIS (GB)
BRITISH SEA POWER (GB)
TIMO MAAS (GE)
IĻĢI (LV)
MITSOURA (HU)
GORBACHOV (IE)
GUSTAVO (LV)
MOFO (LV)
MY FEDERATION (GB)
INOKENTIJS MĀRPLS (LV)
PIENVEDĒJA PIEDZĪVOJUMI (LV)
MONA DE BO (LV)
CRAFT B (LV)
JĀNIS KRAUKLIS (LV)
BOGDAN TARAN (LV)
DJ SUN (LT)

Positivus AB festivāls notiks 18. un 19. jūlijā Salacgrīvā.

Avots: šāds epasts pienāca Positivus kluba biedriem. 

Travis "Closer"

 Manic Street Preachers "Your Love Alone is Not Enough"


Komentāri (9)
Miks: kā es priecājos, ka man jau ir viena divdienu biļete rokā.

Manic Street Preachers un Travis ir vienkārši garnējums visam tam pasākumam. Es nevaru iedomāties vēl labākas blices, kas varētu tur parādīties. Jūtu ka festivāls būs fantastisks :)
27/03/2008 10:30
Mikausis: jā, ļoti sakarīgas blices šie savākuši, ieskaitot latviešus. man ar' jau biļetes kabatā. nez ko BBP liks pretī. ja pagājušo gadu bija Scooter, tad šovasar viņi gan jau uzaicinās Dj Bobo
27/03/2008 10:41
Gunita: Nu, es driizaak ietu uz DJ Bobo nekaa uz garlaiciigaajiem Travis un MSP...
goda vaards!
27/03/2008 11:40
Miks: Gunita: nu tā jau ir zaimošana :)
27/03/2008 11:49
Gunita: kas vienam sveets, otram... khm... :)
27/03/2008 14:23
xfz: āāā! Kaut ko vēl neaktuālāku viņi vēl nevarēja piesaistīt! Travis kā hedlaineri??? WTF?

Kur ir MGMT? Mystery Jets? Black Kids? Tunng? Beirut? Sigur Ros? Caribou?

Sorry , ja pagājušajā gadā likās,ka ir dzimis inteliģentās un indie mūzikas festivāls, tad tagad tas ir Beach Party v2 ar nedaudz augstāku kvalitātes latiņu.

Nu paskatieties ,kas spēlē citos festivālos šovasar. Kaut vai tajā pašā Opener tepat Polijā.

Muļķu Zeme! hei ho ;)
27/03/2008 23:37
Mikausis: xfz: palasi kādas un cik grupas tam pašam openeram bija otrajā pasākuma rīkošanas gadā. paga, palīdzēšu: Cassius, Kosheen, Layo & Bushwacka! Wow tādas grupas, ne? Lai uz pasākumu ataicinātu vairāk zvaigznes, festam ir jāiegūst savs patstāvīgais fanu pulciņās gan Latvijā, gan tuvējās valstīs, lai šie neraustītos ieguldīt naudu grupās. neviens tev neaicinās 10 pasaules/eiropas top grupas + vietējie priekš 6500 cilvēkiem (tāds bija pagājušā gada apmeklētāju skaits) un jāiegūst prestižs, lai grupas uz šejieni brauktu, jo vasaras festiņi arī cīnās par grupu piesaistīšanu.
Gribi redzēt vairāk top grupas, tad laid uz lielajiem Eiropas festiem. Piem. šovasar laižu uz hurricane.de kaut vai dēļ tiem pašiem Sigur ros un Radiohead. Protams, Latvijai vēl jāaug, bet sākums priekš Positivus, nu, galīgi nav slikts. Tāpat apstrīdēšu, ka Travis un MSP ir novecojis un neaktuāls. laikam gribi, lai tagad tev visi stāri spēlē tieši pagalmā, kamēr tu uz balkona niekojies ar aliņu.
P.S.
...un par to "muļķu zemi" man tracina. ko var komentēt un bubināt par to, ka visi latvieši lo*i? nu, gudrais, nāc un apgaismo mūsu latvju tautu- dari, organizē, rīkojies. savādāk sanāk tikai, ka māki gurdi dirst un malku cirst un to mākam mēs visi.
28/03/2008 00:23
Gunita: jaa, sevi par loiem saukt nevajag. tomeer nezin kaadelj muus uzskata par mulkiem un aicina kaut kaadus vecus staarus un meegjina iesmeereet kaa nezin ko.
kaut gan... tas jau ir nevis "nezin kaadeeljj", bet gan taapeec ka naudas nepietiek. un kaa naudas nepietiek, taa nav arii veeriena...
28/03/2008 17:52
Mikausis: Gunita: nu, redz tagad jau par letiņiem nevar saprast vai esam apbižoti, vai arī esam izlepuši. skat. iepriekšējā komentāra otrās atkāpes pēdējo teikumu.
vai atceries kādu gadu, kad tik daudz koncerti notikuši? ir pieprasījums, ir atdeve.
bet visā visumā es tev piekrītu.
28/03/2008 19:23
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: