Iesniegums par kazu mīlētāju
Publicēts 10. aprīlī, 2008.
Domājat, ka Jūrmalā ir zelta dzīve? Tā nebūt nav. Iesnieguma teksts nav rediģēts. -> Rakstam Jums otro vēstule (Uz pirmo vēstule reakcija nebija?) Līdzu ieviest nepieciešamo kārtību mūsu rajonā (Kr.Bar. xxxx). Mūsu kaimiņš tur kazas. Garām vīņa sētai mēs cenšamies neiet. (Smirdoņa, trotuārs un šoseja ir stipri piesārņoti ar kazu ekskrementiem.) Viņš pats skrien pakaļ kazām lietojot necenzētus vārdus. To dzird arī mūsu bērni. Kazas starp sēvi „kaut ko dara”, to redz arī mūsu bērni, un jautā mums: ”ko viņi tur dara?”

Saimnieks staigā kazām no st. BULDURI līdz st, MAJORI, un apgrauž visus apstadījumus. Pats pa priekši_-ganampulks aiz viņa (KAZU VECAIS). Kazu bars staigā pa kaimiņu dārziem un grauž augļu kokus. Pats saimnieks brauc ar nelieliem ratiem, vai lielām ragavām un ved no atkritumu konteineriem atkritumus savā sētā. Visa sēta ir pilna ar atkritumiem, ZAGTIEM DĒĻIEM, BRUSAM, ĶEDEĻIEM un NELIKUMĪGI NOZAGTIEM KOKIEM. Pats līdz ceļiem sūdos un grib lai citi arī tā dzīvotu. Pats saimnieks staigā skrandās, neiedomājomos apavos, apmeram 60 izmērrs.

Viņš pats ielien atkritumu tvertnē—arpuse paliek tikai dibīns un kājas. No darba viņš nes katru dienu divus lielus spaiņus ar kaut ko. Uz mežu viņš iet ar lielo cirvi un cērt visu pēc kārtas. Viņam ir patoloģisks naids pret jauniem kociņiem. Kā ierauga neažzsargātu kociņu – Ker cirvi un ........!? Tada slimība viņam no jaunības dienām. Izcirtis tuvumā augošos kociņus. Brieži mežā kurina milzīgus ugunskurus zem elektropārvades līnijām.

Preti savām mājām, mežā viņš ierikojis ganības, kā rezultātā ir apgrauztas simtgadīgas priedes apmēram 30 gab. Visa zeme piesarņota ar biezu kazu ekskrementu kārtu. Kazas staigā pa dzelzceļa sliedēm, vilcieni taurē un bijuši gadījumi ka vilcieni apstājas. Uz musu aizrādījumiem viņš nereaģē. Mēs nekad neesam redzējuši viņu ejam tukšām rokām—vienmēr kautko nes. Mums ir viedoklis, ka viņu vajadzētu PAĀRSTET PSIHONEIROLOGISKĀ DISPANSERĀ.

Ja viņam ir tik liela mīlestība pret kazām—lai pārceļas dzīvot uz laukiem un mīlējas ar viņām tur.

VIŅŠ APKAUNO SAVU DZIMTU, APKAUNO VĪRIEŠU NOSAUKUMU, APKAUNO LATVIEŠU NĀCIJU. KAUNS! KAUNS! KAUNS!


Komentāri (6)
antons+aina=sex: neiedomaajamos apavos un divus spainjus ar kaut ko... ahahahahaha...
10/04/2008 10:21
Zane: :D
10/04/2008 11:15
Džerijs Šterns: Jēziņ - šitais bija apritē jau, kad es vēl pamatskolā mācījos :D
10/04/2008 12:03
Mikausis: Džerijam: iesniegums ir vecs, bet varen feins :)
10/04/2008 13:58
Džerijs Šterns: krievos pirms dažām nedēļām bija video par apcietinātu veci, kurš izvaroja kazas
10/04/2008 14:19
yyyyyy: raksta autors ir stulbs
11/04/2008 17:56
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: