Hurricane festival 2008
Publicēts 28. martā, 2008.
Tā kā daži lasītāji nebija apmierināti ar Positivus AB festivāla piedāvātajām grupām, tad šajā rakstā jeb pārstāstā piedāvāju alternatīvu- festivālu "Hurricane", kurš norisināsies no 20.-22. jūnijā Scheeßel, Vācijā. Drīz būs vasara un par ārzemju festivālu trūkumu būtu grēks sūdzēties. Šogad arī es esmu nolēmis aizbraukt uz turieni, kur "zāle zaļāka un dziedoņi ir ar skanīgākām balsīm". Būtībā šis ir aicinājums pievienoties.

Tātad nelielu bariņu (4 cilv.) laidīsim uz Hurricane festivālu 20.-22. jūnijs Vācija, netālu no Hamburgas-> Scheeßel. Jāteic, ka šādu izmēru festivālu apmeklēšanā visi četri esam galīgi zaļi. Festivāls sanāk tieši uz Jāņu brīvdienām, bet uz pašu Jāņu vakaru plānots jau atgriezties Latvijā. Braucu galvenokārt dēļ Sigur ros, Radiohead un Razorlight. Ja godīgi par 60% no visām grupām man ir pirmā dzirdēšana, bet tas jau nav svarīgi. Tāpat visu neredzēsi. Lai ietaupītu naudu un "būtu mobili un brīvi" brauksim ar mašīnu. Jābrauc apmēram 1590 km jeb vismaz 20 stundas jāpavada ceļā. Ceļa izmaksas katram jārēķina pēc savas mašīnas ēdelības. Karte šeit.  Kā ziņots Hurricane mājaslapā laika apstākļus nevar paredzēt, tāpēc jābūt gatavam uz visu. Būtībā visa ceļojuma laikā jābūt gatavam uz visu.

Grupas:

Apoptygma Berzerk  ·  Beatsteaks  ·  Biffy Clyro  ·  Billy Talent  ·  Black Rebel Motorcycle Club  ·  British Sea Power (kurus redzēsim arī Positivus)  ·  Calexico  ·  Deichkind  ·  Digitalism  ·  Does It Offend You, Yeah?  ·  Donots  ·  Elbow  ·  Enter Shikari  ·  Flogging Molly  ·  Foals  ·  Foo Fighters  ·  Jaguar Love  ·  Jan Delay & Disko No 1  ·  Jennifer Rostock  ·  Kaiser Chiefs  ·  Kettcar  ·  Krieger  ·  Madsen  ·  Maximo Park  ·  Millencolin  ·  Monster Magnet  ·  Nada Surf  ·  NoFX  ·  Oceansize  ·  Operator Please  ·  Panic At The Disco  ·  Panteón Rococó  ·  Patrice  ·  Radiohead  ·  Razorlight  ·  Rise Against  ·  Rodrigo y Gabriela  ·  Shantel & Bucovina Club Orkestar  ·  Sigur Rós  ·  Slut  ·  Tegan and Sara  ·  The (International) Noise Conspiracy  ·  The Beautiful Girls  ·  The Chemical Brothers  ·  The Cribs  ·  The Enemy  ·  The Kooks  ·  The Notwist  ·  The Subways  ·  The Weakerthans  ·  The Wombats  ·  Tocotronic  ·  Turbostaat  ·  Xavier Rudd  · 

Par biļešu iegāde:

3 dienu biļete maksā 117 Eur (82Ls) + piegāde 35Eur (25Ls). Biļetē iekļauta arī teltsvieta. Pērkot vairākas uzreiz sanāk lētāk. Biļetes gribējām pirkt caur hurricane.de norādīto mājaslapu getgo.de. Aplauzāmies pirmajā, otrajā un trešajā mēģinājumā šīs biļetes iegādāties. Kaut kas viņiem nepatika ar mūsu kredītkartēm.  Citi pārdevēji biļetes pārdod ar līdz pat 200eur uzcenojumu.

Bijām jau ausis nolaiduši, kad atradu citu lapu- eventim.de. Tad šeit arī var nopirkt biļetes. Procedūra ir sekojoša. Piereģistrējamies, nopērkam biļetes ar karti. Tajā pašā dienā atnāk e-pasts un pirkuma numurs, ar kura palīdzību varam izsekot, kāds ir pasūtījums statuss (izskata, sagatoavo utt.). Pēc dienas pienāk vēl viens e-pasts, kur paziņo, ka nākamajā dienā biļetes piegādās ar DHL tevis norādītajā adresē. Tiek piešķirts sūtījuma numurs un atkal varam izsekot, kur atrodas mūsu biļetes. Lai nomainītu piegādes adresi piem. rītdien atrodies darbā, jāzvana uz dhl.lv. Kurjers strādā no 12:00 līdz 17:00, tā kā ar šo laika periodu varam rēķināties. Šis pasākums kopumā man aizņēma 3 dienas.

Pārējie plāni vēl top... 


Komentāri (1)
e: Ja kādam gribas patiešām aizbraukt un apskatīties,kas ir ĪSTS festivāls, iesaku Latitude Festival 2008 , Camp Bestival, Bestival 2008.Visos no šiem festivāliem lielisks line-up GARANTĒTS + eskelenta peaceful atmosfēra (kā dēļ diez vai braukšu uz Roskildi,Glasstonberiju,un to pašu Hurricane) arīdzan. Bet line-up viņiem normāls.
28/03/2008 21:14
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: