Hakeri uzdarbojas
Publicēts 5. februārī, 2009.
Pēc atgadījuma Teksasas štatā, kad hakeri bija uzlauzuši elektronisko ceļa zīmi un brīdinājuši par iespējamo zombiju klātbūtni turpmākajā ceļa posmā, ceļa zīmju hakeriem pievienojušies arī Ilinoisas, Indianas u.c. štatu brīvdomātāji. Acīmredzot šī ņemšanās ap ceļa zīmēm ieguvusi lielu popularitāti. Tā kā šo ceļazīmju aizsardzības sistēma esot viegli apejama, tad ļoti iespējams drīzumā Amerikā šī nodarbe izvērtīsies par masveida izklaides veidu un sērgu. Mājaslapā i-hacked.com ir pieejama pamācība, kādā veidā šīs ceļa zīmes var uzlauzt. Lapas veidotāji gan norāda, ka uz šādu rīcību nevienu nemudina, bet sekotāju šim brīdinājumam nav daudz. Kā izskatās, vislielāko popularitāti ieguvuši zombiji.


Komentāri (2)
Chirix: Pokemoni, bļin. Tiek pie ideāla sabiedrības uzrunāšanas kanāla, bet gandrīz neviens nevar pateikt neko prātīgāku vai asprātīgāku par "H4XORRZ FUCKU ROFL ZOMBIES! SUCKZZ!!!!11!1"
05/02/2009 15:46
lilmoder: Tīri "neticami", kad ievēroju 4chanā topiku ar aicinājumu šādu padarīšanu darīt, ap to laiku, kad šis sākās :D
06/02/2009 20:17
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: